İzmit Belediyesi Zübeyde Hanım Konağı’nda Yaratıcı Yazarlık Atölyesi başladı


İzmit Belediyesi Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde, kadınların yeteneklerini keşfetmesi amacıyla Yaratıcı Yazarlık Atölyesi başladı


Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta yer alması adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi sanatsal anlamda da çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde kadınların yeteneklerini keşfetmeleri ve yaratıcı yazma tekniklerini öğrenmeleri amacıyla Yaratıcı Yazarlık Atölyesi hizmetini başlattı.


HER ÇARŞAMBA
Kadın derneklerinin buluşma noktası olan Zübeyde Hanım Konağı’nda bu hafta itibari ile Kadın Eserleri Kütüphanesi’nde Yaratıcı Yazarlık Atölyesi hizmeti başladı. Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ilk buluşması, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ece Onural ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gönül Balkır koordinasyonunda gerçekleşti. Her hafta Çarşamba günü düzenlenecek olan Yaratıcı Yazarlık Atölyesine katılmak isteyen kadınlar 02623180210 numaralı telefonu arayarak kayıt oluşturabiliyor.

Foto galeri için tıklayınız...