AKP’li vekilin ‘KİRLİ’ siyasetine
vatandaştan tokat gibi cevap!


“RAMAZAN AYINDA BİLE SİZDE 
HİÇ ALLAH KORKUSU YOK MU?“


20 yıldır el sürülmeyen Esendal Sokak’taki yol yenileme çalışmaları AKP’li vekillerin ‘kirli’ siyasetine maruz kalırken, iftira atanlara cevap veren vatandaşlar, “Ramazan’da bile sizde hiç Allah korkusu yok mu?” dedi


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yıllarca el sürülmeyen birçok sokağı modern ve estetik bir görüntüye kavuşturuyor. Tüm engeller ve baskılara rağmen belediyeye araç filosu kazandıran Başkan Hürriyet, son olarak 20 yıldır el sürülmeyen Esendal Sokak’ta öz kaynaklarla yol yenileme çalışması için harekete geçti. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, çalışmaların 10 gün içinde biteceğini belirtti. 


20 YLDIR UĞRAMADIKLARI SOKAK
20 yıldır kentin en işlek caddelerinde dahi vatandaşların mağduriyetini gidermeyen AKP Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Esendal Sokak’ta giydiği çizmelerle kirli bir siyaset yaptı. Beraberindeki heyetin spor ayakkabılarla gittiği caddede algı oluşturmaya çalışan vekile en güzel cevabı İzmitliler verdi. 


“BU NASIL REZİLLİKTİR!”
Sosyal medyadan vekile cevap veren bir vatandaş, “Ya sizde hiç ‘Allah’ korkusu yok mu? Üstelik bir de Ramazan ayında! Çalışma dün başlamış 10 gün içerisinde yapacağız demişler. Üstelik AKP 20 yıl oraya hiç uğramamış. He bir de yanındakilerin hepsi ayakkabılı sen neden sarı çizmeli? Yuh be bu nasıl rezilliktir!” dedi. 


“RAMAZAN’DA KURGU YAPMIŞ”
Bir başka vatandaş ise, “Milletvekilliğini sosyal medyadan öğrendiğim başörtülü bacım CHP’li İzmit Belediyesine iftira atmak için bu Ramazan da kurgu yapmış. Belediye şantiyesinin ortağında dozerin önünde her yer çamur diye poz vermiş” ifadelerini kullandı.


ARAÇLAR İÇİN KÖSTEK OLDU!
Başkan Hürriyet’in, hizmet araçlarını satın alabilmek ve tasarruf sağlamak amacıyla destek alabilmek için AKP’li vekilden istediği randevu da reddedilmişti. AKP’li vekilin satın alınmasına engel olmaya çalıştığı iş makinalarının önünde fotoğraf vermesi ise dikkat çekti.