İzmitliler ‘Leyla Hanım’ filmine hayran kaldı


Türkiye’nin doğrudan halkın oylarıyla seçilen ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan Leyla Hanım belgesel filmini izleyen İzmitliler filme hayran kaldı


Efsane başkan Leyla Atakan’ın hayatının konu alındığı Leyla Hanım filminin galası yapıldı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve birçok ünlü sanatçının katılım sağladığı gala programına İzmitliler de yoğun ilgi gösterdi. Filmin ardından duygularını paylaşan vatandaşlar filmi çok beğendiklerini ifade ettiler. 


“GURURLA İZLEDİM”
Film sonrası duygularını anlatan Fatma Şentürk, “Filmi çok merakla bekliyorduk. Sosyal medya hesapları üzerinden takip ediyordum. Kesinlikle beklediğimize değmiş diyorum. Yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlk kadın belediye başkanının İzmit’ten çıkmasını bir İzmitli olarak gururla izledim. Kendisini rahmetle anıyorum. İzlediğim sahnelerden en çok cenaze sahnesinde etkilendim. Ne çok seveni varmış. Bir Özge Borak hayranı olarak kendisini ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum” dedi.  


“FİLMİ YAŞADIM”
Gülşen Erdal, “Ben filmi yaşadım. Ben İzmitliyim ve İzmit’in bu kadar önemli bir değerinin perdeye aktarılması kentimiz için çok önemli bir katkı. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Tabi o duyguyu verebilmesi adına da Özge Borak’ı ayrıca kutluyorum. Çok güzel yansıtmış. İzmit adına çok güzel işler oluyor. Leyla Atakan Kocaeli’nin çok önemli bir değeri. Bu şekilde kıymetinin bilinmesi çok güzel” ifadelerini kullandı. 


“HERKESİN İZLEMESİ GEREKİYOR”
TÜSŞAD Genel Başkanı Dilek Dila Mert, “Filmi izledik. Gerçekten harika bir film. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film. Çok duygu dolu anlar yaşadık. Harikaydı” şeklinde konuştu. 


“SAYGIYLA ANIYORUZ”
Fatma Keskin, “Film çok güzeldi. Leyla Atakan’ı hatırlıyorum. 5-6 yaşlarındaydım. Türk kadını adına hakikatten çok kıymetli ve öncü bir isim. Başarılı bir döneme imza atmış başarılı bir belediye başkanı. Saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu. 


“KISA ZAMANDA GÜZEL İŞLER YAPMIŞ”
Melek Selek, “Biz de filmi çok beğendik. Sonu hüzünlüydü. Gerçekten ağlamamak için kendimi zor tuttum. Çok kısa zamanda güzel işler başarmış. Fatma Kaplan Hürriyet de onun yolunda gidiyor. Onu da çok seviyoruz. Başarılarını takdir ediyoruz. Biz Leyla Atakan’ın ismini biliyorduk ama bu kadar kısa zamanda böyle işler başardığını bilmiyorduk. Bunu bize gösterdikleri için İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.