İzmit Belediyesinin halk iftarları Yenişehir Mahallesinde devam etti


Ramazan ayının manevi atmosferini mahallelerde yaşatan İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi Kapalı Pazar alanında halk iftarı düzenledi


İzmit Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelerde halk sofraları kurmaya devam ediyor. Son olarak Yenişehir Mahallesi Kapalı Pazar alanında gerçekleşen halk iftarına bölge sakinleri yoğun ilgi gösterdi. 


“HAYIRLI ÖMÜRLERİNİZ OLSUN”
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu mübarek Ramazan Ayı’nda işimizi, aşımızı paylaşmak çok önemli. Halk iftarlarımızı birçok mahallemizde geçen seneden bu yana yapıyoruz. Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Hayırlı ömürleriniz olsun. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah bayramları güzelliklerle karşılamak nasip olur.


“ALIN TERİ DÖKÜYORLAR”
Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı iftar sofralarına emek veriyorlar. Gerçekten alın teri döküyorlar. Kurduğumuz aşevi sayesinde her gün binlerce kişiye yemek hizmeti veriyorlar. Anıtpark’ta ikram tırımızda her akşam bin kişiye iftar veriyoruz. Bu sofralarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. 


“RANTI VE İSRAFI BİTİRİP ARAÇ FİLOSU KURDUK”
Göreve geldiğimizden bu yana insanlarımızı hayatına dokunan hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. Ranta değil millete çalışıyoruz. Sizin paranızı doğru kullanmaya çalışıyoruz. Yetim hakkını gözeterek kullanıyoruz. Bütün araçların kiralamasını bitirip satın aldık. Rantı ve israfı bitirip araç filosu kurduk. 


“ÇOK ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK”
Ben ve yöneticilerimiz kendi araçlarımızı kullanıyoruz. Belediyeden bir litre benzini araçlarımıza koymadık. Pandemi ve ekonomik krize rağmen çok önemli işlere imza attık. Yeni dönemde meclis çoğunluğumuz olursa daha önemli hizmetleri daha hızlı bir şekilde sunabileceğiz” dedi