İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Doğa Eğitim Kampüsü Projesi” kapsamında çocukların doğayla kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Çayırköy Ormanlık alanında Doğa Atölyeleri yapılacak. Atölyeye 8-10-12 Ağustos tarihleri arasında 6-11 yaş arası çocuklar katılacak. 


TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ
Çocuklara verilecek eğitimde bahçe, mesire alanları, tarımsal üretim bahçeleri, ekolojik yaşam alanları ve yabanıl alanların, çocuklar için daha ulaşılabilir ve engelsiz hale getirilmesi hedefleniyor. İzmit Belediyesi yetkilileri Doğa Eğitim Kampüsü kapsamında eğitim gerçekleştirilecek olan Doğa Atölyelerine çocukları davet etti. 


VELİLER DE KATILACAK
Doğa Atölyelerinde çocuklar saat 09: 00-12.00 saatleri arasında eğitim alacak. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar saat 09.00’da İZGİM Kadın girişimciler merkezi önünden kalkan bir araç ile Çayırköy ormanlık alanına ulaşımı sağlayacak. Katılım kontenjanı her grup için 12 kişi ile sınırlı. Aile katılımını destekleyen atölye çalışmaları her öğrencinin tek bir veli ile katılımıyla gerçekleştirilecek.


EĞİTİM PROGRAMI
8 Ağustos Pazartesi (6-7 yaş)
10 Ağustos Çarşamba  (8-9 yaş)
12 Ağustos Cuma (10-11 yaş)