İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, belediye amirleri ve belediye personellerinden oluşan heyet, Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Mahallelilerin taleplerini ve mahalle muhtarından gelen talepleri inceleyerek yerinde görme fırsatı bulan heyet, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.


“29 KEZ GENEL TEMİZLİK YAPILDI”
Mahalle Ziyaretleri sırasında konuşan Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen, “ İzmit Belediyesi ile beraber vatandaşın talepleri ve istekleri doğrultusunda her türlü çalışmayı yapmaya gayret ediyoruz. Bekirdere Mahallemize toplamda 29 kez genel temizlik çalışması gerçekleştirilmiş, bana sorarsanız bu çok büyük bir başarıdır. Yama, asfalt, yıkama süpürme gibi tüm faaliyetler mahallemizde kusursuz olarak ilerliyor.  Bizim amacımız en başarılı şekilde çalışıp mahallemize kaliteli hizmeti getirmeyi çalışmak, bu anlamda bize destek olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” dedi. 


“ÇALIŞMALARI YERİNDE TESPİT ETMEK İÇİN”
Bekirdere Mahallesi’nde inceleme çalışmaları gerçekleştiren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ise, “Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını sizlere iletiyorum. Mahalle gezisindeki niyetimiz vatandaşımız ve mahalle muhtarlarımızdan gelecek talepleri dinlemektir. Mahalle mahalle gezerek sorunları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Bizlere iletmek istediğiniz veya İzmit Belediyesinden talep etmek istediğiniz konular üzerine sizlerle bir araya geldik” dedi. İnceleme ziyaretinde mahallelinin taleplerini tek tek dinleyen ve notlar alan yöneticiler, devam eden çalışmalarla ilgili vatandaşla bilgi paylaşımında bulundu.