İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir süredir Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi’nde dört farklı noktada asfalt yol çalışması gerçekleştiriyor. Nato Caddesi, Sağlamlar Sokak, Duhan Sokak ve Arpalık Sokağı kapsayan 700 metre uzunluğundaki alanı komple asfaltla buluşturacak olan ekipler, kısa süre içerisinde bölgeyi yeni konforlu yollarına kavuşturacak.  Hummalı çalışmaların sürdüğü bölgeyi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, son durum ile ilgili bilgi aldı. Hürriyet’e Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy, Muhtar Masası Koordinatörleri Turgay Oruç ve Ali Filiz eşlik etti. 


“OLABİLDİĞİNCE ÇOK YERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Bölgede yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hürriyet, “Muhtarımızın da isteği doğrultusunda bu bölgede en çok ihtiyaç olan yapılaşmanın arttığı bir bölgedeyiz. İnsanlarımızın daha konforlu ve standartları yüksek yollardan faydalansınlar diye asfalt ekibimiz çok yoğun bir şekilde mesai yapıyorlar. Olabildiğince daha çok yere ulaşmaya çalışıyoruz. Sınırlı kaynaklarımızla çok iş yapmaya gayret ediyoruz. Önceliğimiz en çok ihtiyacı olan yerler ve uzun zamandır bekleyişte olan yerler. Ekiplerimiz, akıllı ve kamu yararına uygun planlamalarla çalışmalarına devam ediyor. Bu sıcakta gerçekten sıcak asfalt atmak hiç kolay değil. Bütün emekçi kardeşlerimize ve müdürlüklerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  


MUHTAR AKSOY’DAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
Çalışmalarla ilgili teknik bilgi aktaran İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Hatipköy Mahallesi’nde Nato Caddesi, Sağlamlar Sokak, Duhan Sokak ve Arpalık Sokak olmak üzere dört bölgede asfalt serim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. 700 metre uzunluğundaki yolda bin 200 ton asfalt kullanılacak. Toplam 5 günlük sürede çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Program dahilinde çalışmalarımıza başka bölgelerde de devam edeceğiz” dedi. Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy ise, “Göreve geldiğim günden beri belirlediğim önemli çalışmalardan biriydi bu. Vatandaşlarımız adına çok memnun kaldık bu çalışmadan. Bize desteğiniz ve ilginiz için mahallem adına size çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.