Ürün çeşitliliğinin yanında, kalitesi ve uygun fiyatıyla kentin yeni markası olan İzmit Belediyesi Gülümse Kafe menüsüne kızarmış dondurmayı da ekledi. Kızarmış Dondurma Tadım Etkinliği’nde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte kızarmış dondurmanın tadına bakan İzmitliler Gülümse Kafe’nin dışı sıcak içi soğuk servis edilen yeni lezzetini çok sevdi.


GÜLÜMSE KAFE MARKA HALİNE GELDİ
Vatandaşlarla birlikte kızarmış dondurma yiyen Başkan Hürriyet, “Gülümse Kafe, belediyemizin ilk sosyal tesisi, gözbebeğimiz. Halka kaliteli ve uygun fiyatla hizmet vermek üzere açtığımız kıymetli bir tesis. Çok kısa sürede de halkımızın desteğiyle marka bir sosyal tesis haline geldi. Her geçen gün kafemizin menüsüne yeni tatlar eklemeye çalışıyoruz. Mutfak kapasitemizi büyüttük. Menülerimiz uygun ve kalite bir şekilde halkımızın hizmetinde. 


“HALK BUNU TATMALI DEDİK”
Menüye en son köfte eklemiştik. Şimdi de yeni bir şey deniyoruz. Hem tatlı, hem sıcak hem de soğuk ‘kızarmış dondurma’. Önce biz denedik ve çok hoşumuza gitti. Halk bunu tatmalı, kıymetli tesisin menüsünde kızarmış dondurma kesinlikle olmalı dedik. Bugün de halkımızın beğenisine sunmak istedik” dedi.  


KIZARMIŞ DONDURMANIN TARİFİNİ VERDİ
Kızarmış dondurmanın tarifini anlatan Başkan Hürriyet, “Kızarmış dondurma, 75 gram dondurmamızın özel bir formülle hazırlanıp çifte kavrulmuş kadayıfla sarıldıktan sonra -22 derecede şoklanarak muhafaza edilmesinin ardından kızartılarak servise hazırlanan çok lezzetli, damak tadına uygun, ekonomik bir lezzet. Bugünden itibaren Gülümse Kafemizin menüsünde olacak” ifadelerini kullandı.


“HEPİNİZE AFİYET OLSUN”
Başkan Hürriyet sözlerinin devamında, “Sağ olsun halkımız Gülümse Kafe’yi sevdi. Gülümse Kafe de halkımızı çok seviyor. Arkadaşlarımız, halkımızı gülümsetmek içinde sabah akşam çalışıyorlar. Umarız kızarmış dondurmadan da memnun olursunuz. Bu akşam beğeninize sunuyoruz. Hepinize afiyet olsun” dedi. 


İZMİTLİLER KIZARMIŞ DONDURMAYI ÇOK SEVDİ
Birçok İzmitli kızarmış dondurmanın tadına ilk defa baktıklarını dile getirirken, “Tadını çok beğendik. Çok hafif bir tatlı. İçindeki dondurma çok güzel. Dışı da kıtır kıtır. Herkese Gülümse Kafe’ye gelerek kızarmış dondurma yemelerini tavsiye ediyoruz. Fatma Başkan’a bizi farklı bir tatla tanıştırdığı için teşekkür ederiz” şeklinde duygularını paylaştılar.