Başkan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle
İftar programında buluştu


“Bir evladınız olarak her zaman yanınızdayım”


İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Bir evladınız olarak her zaman yanınızdayım” dedi


İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gönül sofraları oluşturmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da şehit aileleri ve gazileri iftar programında ağırladı. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yunus Coşkun, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katılım sağladı. 


“BÜTÜN SAMİMİYETİMİZLE YANINIZDAYIZ”
Programda konuşan Başkan Hürriyet, Bu sene sizlerle birlikte aynı iftar sofrasını paylaşmak nasip oldu. Göreve geldiğimizden bu yana geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimizde sizlerle olmak çok güzel. Her sene aynı sofranın etrafında buluşmak, dualarımızı paylaşmak, aşımızı paylaşmak, dayanışma göstermek çok kıymetli. Sizlerle senede bir kez değil çoğu zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bazen ziyaretler yapıyoruz. Bizim için çok kıymetlisiniz. 5 yıldır bütün samimiyetimizle sizlerin yanındayız. 


“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ YAPIYORUZ”
Elimizden geldiği kadar sizlerle gönül birlikteliği yapmaya çalışıyoruz. Özellikle şehit aileleri bizlere emanetsiniz. Gazilerimiz bu vatanı vatan yapan çok müstesna insanlar. Biz bu maneviyatın kıymetini bilen, sizleri anlamaya çalışan, sizlerle kardeşlik yapmaya çalışan, yeri geldiğinde evlatlık yapmaya çalışan insanlarız. Bizi de her zaman bir evladınız bilin lütfen. Ne zaman bir ihtiyaç olsa bizler yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizinle her zaman güzel dualarımızı paylaşmaya devam edeceğiz. 


ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI
Sizler için olabildiğince hizmetlerimizi arttırmaya çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemde de çok daha büyük hizmetleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Ramazan ayınız mübarek olsun. Rabbim ailenize huzur, evinize bereket nasip etsin. Tuttuğunuz oruçlar, ettiğiniz dualar kabul olsun. Allah gönlünüzde ne varsa onu versin. İnşallah bayrama erişmek nasip olsun. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını kutluyorum. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını hiçe sayan tüm kahraman şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.  


ARLI, “RUHLARI ŞAD OLSUN”
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, “Mübarek Ramazan ayının cümlemize sağlık, huzur, bereket getirmesini diliyorum. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını kutluyorum. Bizlere bu eşsiz zaferi yaşatan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.