Akpınar Mahallesi sakinleri iftar sofrasında buluştu


İzmit Belediyesinin her akşam farklı mahallelerde organize ettiği halk iftarı programı Akpınar Mahallesi’nde devam etti


İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam İzmit’in farklı noktalarında iftar programları düzenliyor. Gönül sofraları ile vatandaşları bir araya getirerek dayanışma ruhunu ortaya koyan İzmit Belediyesi, son olarak Akpınar ailesini iftar sofrasında buluşturdu. 


HÜRRİYET, “AŞIMIZI PAYLAŞMAK ÇOK KIYMETLİ”
Sözlerine ‘Hayırlı Ramazanlar’ diyerek başlayan Başkan Hürriyet, “Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Hanenize bereket, evinize huzur gelsin. Bayramı görmek nasip olsun. Geleneksel halk iftarlarımızla sizlerle bir araya gelmek çok kıymetli. Amaç yan yana olmak, aşımızı soframızı paylaşmak. Halka hizmet etmek adına var gücümüzle mücadele ediyoruz. Aşevimiz sayesinde çok fazla insanımıza ulaşıyoruz. Bir yandan da bu dayanışma sofralarını kuruyoruz.


“GÖNÜL SOFRALARI KURUYORUZ”
İyi ki açmışız dediğimiz Aşevi sayesinde bu gönül sofraları kuruluyor. Kreşlerimiz, kütüphanelerimiz, yaşam merkezlerimiz, yenileme çalışmaları, eğitim projelerimizi ve çok daha fazlasını tüm zorlu koşullara rağmen hayata geçirdik. Biz vicdanen rahatız. Ranta değil, halka çalışmak adına mücadele ediyoruz. 218 tane iş makinası ve kamyonu bu kente kazandırdık. Aynı şiarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.