Başkan Hürriyet mazbata coşkusunu halkla yaşadı 


 “Kibirlenmeden çalışacak


3’Ü 13 YAPACAĞIZ ”


Mazbatasını aldıktan sonra İzmit Belediyesi önünde İzmitlilerle buluşan Başkan Hürriyet, “Bize oy versin vermesin kimseyi ayırmadan görevlerimize devam edeceğiz. Dayanışma göstererek birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” dedi


31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerinin ardından bir kez daha belediye başkanlığını kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, mazbatasını aldı. Adliyedeki mazbata töreninin ardından ise Hürriyet beraberindeki kalabalıkla birlikte BELSA önüne yürüdü ve coşku Belediye Meydanında gerçekleştirilen kutlamayla taçlandı.


GENİŞ KATILIM
Hürriyet’i mazbata töreninde CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İzmit Belediyesi Meclis üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut, CHP’li meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. 


“5 YILDIR RANTA DEĞİL HALKA ÇALIŞTIK”
“Kimse şah değil, padişah’ değil diyerek sözlerine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriye; “Hepimiz halkımızın temsilcileriyiz. Halkımız bize 2019’da çok güzel bir emanet görev verdi. O günden bugüne hep birlikte sadece çalıştık. İsrafı bitirdik, hizmeti getirdik. Ranta değil, halka çalıştık. 5 yıl sonraki seçimde bu sefer halkımız çok daha güçlü bir destekle tekrar bu görevi bize emanet etti. Hem meclis çoğunluğunu kazandık hem de 2 belediye daha kazandık. 1 iken 3 olduk. Şimdi 3’ü 13 yapacağız.


“BU KUTLAMAYI HAK ETTİK”
Güçlü meclis, güçlü İzmit, güçlü Kocaeli dedik. Karamürsel ve Derince’yi de kazanmamızla birlikte gülümseyen bir sabaha uyandık. Halkımızın güveni için milletimize gönülden teşekkür ediyorum. Bize oy versin vermesin kimseyi ayırmadan, şımarmadan, güç zehirlenmesi yaşamadan görevlerimize devam edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Gece gündüz emek veren kadınlarımıza, gençlerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Herkes sahada var gücüyle çalıştı. Şimdi hep birlikte dayanışma göstererek güzel hizmetlere imza atacağız. Gelen her vatandaşlarımızla makamda görüşebiliriz. Kapılarımız açık olacak. Bugün doya doya kutlamayı hak ettik.”


“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK”
Programda söz alan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “İzmit 5 sene önce sosyal demokrat belediyecilikle tanışmıştı. İzmit tekrar devam edelim dedi. Katılımlarınız için bu yolda birlikte yürüdüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Fatma Başkanımıza da ilk dönemindekinden çok daha büyük başarılara imza atacağı yeni bir dönem diliyorum” dedi.


“BEREKETİN OLDUĞU YERDE FATMA BAŞKAN VAR”
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler kutlama programında yaptığı konuşmada, “Değerli kadınlarımız iyi ki var. Bereketin olduğu yerde Fatma Başkanımız var. Fatma Başkan değerli çalışmalarına devam edecektir. Seçilen belediye başkanlarıma başarılar diliyorum. Aydınlık günler yakın. Biz inandık sizler de inanın. Bize inanan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞİN BAYRAĞI YÜKSELECEK”
CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko ise konuşmasında, “Fatma Başkan 5 yıl için bir kez daha mazbatayı aldı. Başkanımız, sosyal demokrat belediyeciliğin hedeflerini daha da yükseklere taşıyacak ve 31 Mart 2029’da saat 19.30’da hepinizi buraya bekliyorum” dedi.


“HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
CHP İl Başkanı Bülent Sarı konuşmasında, “Genel başkanımızın hepinize selamları ve teşekkürleri var. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Başkanlarımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz burada. Hep birlikte kibirlenmeden çok çalışacağız. 2028’de genel iktidar olacağız. 2029’de Kocaeli’de İnşallah 13-0 yapacağız. Fatma Başkanımıza hayırlı olsun ve başarılar diliyorum” diye konuştu.


“İZMİT HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Çok güzel bir gün yaşıyoruz. 2019’da 15 yılın hasreti dindi. İzmit bizimdir bizim kalacak dedik ve öyle oldu. Bu coşkuyu ve sevgiyi sizler yaşattınız. CHP’nin güçlü örgütüne ve İzmit halkına teşekkür ediyorum. Güçlü Başkan ve Güçlü İzmit dediğimiz noktada destek verdiniz. Bundan sonra çalışma zamanı, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.