DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

18:23

AKŞAMA KALAN SÜRE

İzmit Belediyesi bu hafta Bulduk Mahallesi sakinlerini dinledi

İzmit Belediyesi bu hafta Bulduk Mahallesi sakinlerini dinledi

Her hafta mahalle gezilerine devam eden İzmit Belediyesi yetkilileri bu hafta Bulduk Köyünü ziyaret ederek talepleri yerinde dinleyip notlar aldı.

ABONE OL
18 Ekim 2024 12:15
İzmit Belediyesi bu hafta Bulduk Mahallesi sakinlerini dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmit’in tüm mahallelerini tek tek gezerek incelemelerde bulunacak olan İzmit Belediyesinin son durağı Bulduk Mahallesi oldu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, Ali Filiz, İsmail Akdeniz, Turgay Oruç,  İzmit Belediyesi Teknik Danışmanı Hakan Yalçın ve birim müdürleri katıldı. Heyete Bulduk Mahalle Muhtarı Burhan Duran eşlik etti.
ZİYARETLER SÜRECEK 
Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde dinleme ve görme fırsatı bulan İzmit Belediyesi, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Bölgede daha önce tespit edilen alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, gerekli çalışmaların hayata geçirileceğinin altını çizdi. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan mahalle gezileri, ilerleyen günlerde diğer bölgelerde de devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.