DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

“MESNETSİZ İDDİALAR VE  KUYRUKLU YALANLAR HAKKINDA AÇIKLAMA”

“MESNETSİZ İDDİALAR VE KUYRUKLU YALANLAR HAKKINDA AÇIKLAMA”

Son günlerde, belirli bir medya organında ve sosyal platformlarda İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve ailesi hakkında tamamen asılsız, dayanaksız ve kasıtlı olarak üretilen haberler gündeme gelmiştir. Bu haberlerin amacı, halkın iradesiyle göreve gelen bir belediye başkanını ve belediyemizin çalışmalarını itibarsızlaştırmak ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmektir.

ABONE OL
8 Ekim 2024 11:51
“MESNETSİZ İDDİALAR VE  KUYRUKLU YALANLAR HAKKINDA AÇIKLAMA”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İddia edilen “Gülümse Kafe’de Başkan ve yakın çevresinin hesap ödemeden kalktığı” haberleri, tamamen gerçek dışıdır ve yapılan bu karalama kampanyasına karşı Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet kamuoyu önünde hesap ekstrelerini paylaşarak bu yalanları tüm şeffaflığıyla ifşa etmiştir.
Ancak bazı basın kuruluşları, uydurma deliller ve isimsiz ihbarlarla algı yaratmaya çalışmaya devam etmektedir. Bu çirkin iftira kampanyasının bir parçası olan ve tamamen mesnetsiz ses kayıtlarıyla insanları karalamaya çalışan kişilere karşı hukuki süreç başlatılacaktır.
Yalan ve çarpıtma üzerine kurulu bu haberlerin sahiplerine karşı tüm hukuki yollara başvuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Basın özgürlüğü adı altında itibar suikastı yapmaya çalışanlar bilmelidir ki, halkı kandırarak yürütülen bu çirkin oyunlar elbet gün yüzüne çıkacaktır.
“Yalanlarla kurulan iftira imparatorluğu, er ya da geç hakikatin keskin kılıcıyla yerle bir olur.”
Saygılarımızla.
İZMİT BELEDİYESİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.