DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri, İzmit Belediyesi’ne gönderdiği Whatsapp mesajında, Patilik Mutlu Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nin dolu olduğunu ve bu nedenle ilçelerden gelen saldırgan köpekler, yasaklı ırklar ve hasta köpeklerin barınağa kabul edilmeyeceğini bildirmiştir. Bu durumu netleştirmek amacıyla İzmit Belediyesi olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na resmi bir yazı gönderilmiş, ancak bugüne kadar yanıt alınamamıştır.

ABONE OL
2 Ekim 2024 12:10
BASINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Bununla birlikte, CİMER aracılığıyla bize ulaşan vatandaşlarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine barınakta yer olduğunu ve sorunun İzmit Belediyesi’nden kaynaklandığını söylediğini iletmiştir. Bu iki farklı bilgilendirme, kamuoyunda ciddi bir kafa karışıklığına yol açmakta, İzmit Belediyesini de yalancı durumuna düşürmektedir.
İzmit Belediyesi olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni bu konuda resmi ve tutarlı bir açıklama yapmaya ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeye davet ediyoruz.
İzmit Belediyesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.