DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

05:14

SABAHA KALAN SÜRE

Akmeşeli çocuklar Renkli Perde Çocuk Sinema Gecesinde doyasıya eğlendi

Akmeşeli çocuklar Renkli Perde Çocuk Sinema Gecesinde doyasıya eğlendi

İzmit Belediyesinin ‘Renkli Perde Çocuk Sinema Geceleri’ etkinliğinde, Akmeşe Cumhuriyet ve Atatürk mahallerindeki çocuklar doyasıya eğlendi

ABONE OL
18 Eylül 2024 16:51
Akmeşeli çocuklar Renkli Perde Çocuk Sinema Gecesinde doyasıya eğlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle çocukların yaz akşamlarının değerlendirilmesi adına hayata geçirilen ‘Renkli Perde Çocuk Sinema Geceleri’ etkinliği Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi’nde dönemin son programını yaptı. Dev ekrana yansıtılan animasyon filmini büyük bir heyecanla izleyen çocuklar ikramlarla keyifli bir akşam geçirdiler.
“ÇOCUKLARA VAKİT GEÇİRDİLER”
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Renkli Perde Çocuk Sinema Geceleri’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen programa İzmit Belediyesi Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmail Akdeniz ve İsmet Kanık, Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer katılım sağlayarak çocuklara kek ve limonata ikram etti.
“MAHALLE ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “İzmit Belediyesi olarak Renkli Perde Çocuk Sinema Gecelerinin bu yaz dönemindeki sonuncusunu Akmeşe’de yapıyoruz. Bu zaman içerisinde 4 bölge 22 mahallede etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımıza dokunmak amacıyla tüm yaz boyunca mahallelerde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tüm muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yaz daha fazla mahallede etkinliklerimizi arttırarak devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.