DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

19:10

AKŞAMA KALAN SÜRE

İzmitliler ‘Nefes Al İzmit’ etkinliği ile yogada buluştu

İzmitliler ‘Nefes Al İzmit’ etkinliği ile yogada buluştu

İzmit Belediyesi, halkı sağlıklı yaşam ve spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği “Nefes Al İzmit” yoga etkinlikleri devam ediyor.

ABONE OL
12 Eylül 2024 09:43
İzmitliler ‘Nefes Al İzmit’ etkinliği ile yogada buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Nefes Al İzmit” sloganıyla halkı doğru nefes alma tekniklerini öğrenmeye ve fiziksel ile ruhsal gelişim sağlamaya teşvik ediyor. Bu kapsamda düzenlenen yoga etkinlikleri belirli aralıklarla sürüyor. ‘Nefes Al İzmit’ adlı yoga programının 3’ncüsü Gülümse Kafe bahçesinde gerçekleştirildi. Programda Yoga Eğitmenleri Okulum Orman kurucusu Sevda Kirli Yıldırım ve Dharma Studio kurucusu Betül Aka eğitim verdi
VATANDAŞ YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
Sevda Kirli Yıldırım ve Betül Aka’nın rehberliğinde yapılan etkinlikte, doğru nefes alma teknikleri ve yoga hareketleri üzerinde duruldu. Etkinlik, katılımcıların hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlamalarını sağlıyor. Yoganın, beden ve zihin sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin vurgulandığı bu etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Şehnaz

    Çok keyifli. Bütün sorunlardan arındırıyor. Malum memleket halleri yüzünden gerginiz..Yoga rahatlatıyor..Herkes yoga yapmalı.

    Yanıtla
    +1
    -0


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.