DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

20:30

YATSIYA KALAN SÜRE

İzmit Belediyesinden Tavşantepe’ye çözüm odaklı ziyaret

İzmit Belediyesinden Tavşantepe’ye çözüm odaklı ziyaret

İzmit Belediyesi, mahallelerdeki incelemelerine devam ediyor. Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan ekip son olarak Tavşantepe Mahallesini karış karış dolaştı

ABONE OL
25 Ağustos 2024 09:22
İzmit Belediyesinden Tavşantepe’ye çözüm odaklı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmit Belediyesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda her hafta düzenli olarak gerçekleşen mahalle ziyaretleri, Tavşantepe Mahallesi’nde devam etti. Mahalle Muhtarı Altay Yaşa ile bir araya gelen belediye yöneticileri ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldı.
YOĞUN KATILIM
İnceleme gezisinde İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk, Meclis Üyesi Ercan Balseçen, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu, Zabıta Müdürü Ümit Fındık, Köy Hizmet Masası Sorumluları Turgay Oruç ve İsmail Akdeniz katıldı. Heyete Tavşantepe Mahalle Muhtarı Altay Yaşa eşlik etti.
MUHTAR YAŞA’DAN TEŞEKKÜR
Muhtar Yaşa ile birlikte eksiklikleri yerinde tespit eden belediye yetkilileri talep edilen hizmetlerle ilgili çalışma yapılacağını kaydetti. Muhtar Yaşa, ilgi ve alakasından dolayı İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.