DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

İzmit Belediyesi inceleme gezilerine  Çayırköy Mahallesi’nde devam etti

İzmit Belediyesi inceleme gezilerine Çayırköy Mahallesi’nde devam etti

İhtiyaçları yerinde tespit ederek hızlı çözümler üretmek adına mahalleleri ziyaret eden İzmit Belediyesi, inceleme gezilerine Çayırköy Mahallesi’nde devam etti

ABONE OL
3 Ağustos 2024 11:02
İzmit Belediyesi inceleme gezilerine  Çayırköy Mahallesi’nde devam etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İzmit Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi yöneticileri son olarak Çayırköy Mahalle Muhtarı Aşır Akbaba ile bir araya gelerek inceleme gezisinde bulundu.
GENİŞ KATILIM
İnceleme programında; İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Başkan Danışmanı Hakan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Veteriner İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, Zabıta Müdürü Ümit Fındık, Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kunttaş, Köy Hizmet Masası Sorumluları Turgay Oruç, Ali Filiz ve İsmail Akdeniz yer aldı.
İHTİYAÇLAR NOT ALINDI
Muhtar Aşır Akbaba ile birlikte mahalleyi gezen ekipler, sorunları yerinde tespit etti. Vatandaşlar da talep ve sorunlarını doğrudan belediye yöneticilerine iletti. Ekipler, ihtiyaçları tek tek not alırken gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.