DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

İzmit Belediyesi köyleri önemsiyor ve sık sık ziyaret ediyor

İzmit Belediyesi köyleri önemsiyor ve sık sık ziyaret ediyor

Kırsal mahalleri ziyaret etmeyi sürdüren İzmit Belediyesi, Süverler Mahalle Muhtarı Neşet Akdeniz ile bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçlarına yönelik incelemelerde bulundu

ABONE OL
13 Temmuz 2024 10:42
İzmit Belediyesi köyleri önemsiyor ve sık sık ziyaret ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kırsal mahallelerdeki ihtiyaçları yerinde tespit eden İzmit Belediyesi, Süverler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Neşet Akdeniz ile bir araya gelen İzmit Belediyesi yöneticileri vatandaşların ilettiği ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldı.
GENİŞ KATILIM
İnceleme programında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, İsmail Akdeniz ve Ali Filiz, Manav Dernekleri Masası Sorumlusu Nurullah Özer, Teknik Danışman Hakan Yalçın, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Park ve Bahçeler Müdürü Devrim Bal, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Sedat Çakır, Veterinerlik İşleri Müdürü Dr. Mehmet Çetinkaya, Kırsal Hizmetler Müdürü İsmet Kunttaş ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşah Çubuklu yer aldı.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleriyle sohbet eden belediye yetkileri talep edilen hizmetlerle ilgili en kısa sürede çalışma yapılacağını kaydetti. Muhtar Akdeniz ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilenen İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.