DOLAR 32,1895 0.17%
EURO 34,9979 0.07%
ALTIN 2.435,970,29
BITCOIN 2189259-1.33849%
Kocaeli
18°

HAFİF YAĞMUR

05:09

SABAHA KALAN SÜRE

KAMUOYUNA DUYURULUR

KAMUOYUNA DUYURULUR

ABONE OL
12 Ağustos 2024 12:54
KAMUOYUNA DUYURULUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevgili İzmitliler,

 

İzmit Belediyesi olarak, şehir sakinlerinin güvenliği ve hayvan refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Dün, gelen bir saldırgan köpek ihbarı üzerine bölgeye intikal eden ekiplerimiz, müdahalede bulunurken bazı hayvansever vatandaşlarımızın tepkisiyle karşılaştı. Bu tepkilerin nedeni, son çıkan yasa gereği köpeklerin uyutulmak üzere barınaklara götürüldüğü yönündeki yanlış algıdır.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, İzmit Belediyesi sahada sadece saldırgan ve yaralı köpeklere müdahale etmektedir. Bu müdahaleler, hem vatandaşlarımızın güvenliği hem de köpeklerin sağlık ve refahı için gereklidir. Belediyemizin hayvan toplama aracı ile götürülen köpekler, veteriner kontrolü ve gerekli tedaviler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınağına taşınmaktadır. Yaralı hayvanlara gerekli müdahaleler de Büyükşehir Belediyesi Barınağı’nda yapılmaktadır.

UYUTMA GİBİ BİR UYGULAMAMIZ KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

Hayvansever vatandaşlarımızdan, sahadaki ekiplerimizin çalışmalarına saygı ve anlayış göstermelerini rica ediyoruz. Bu süreçteki tek amacımız, hem insanlar hem de hayvanlar için güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlamaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.